Junior NM i Kristiansand

dingo stiller i helgen med hele tre sterke deltakere i junior nm! Den letteste av gutta er raymond som stiller i 64kg. raymond er fersk ungdomsmester og skal kunne  slå bra ifra seg i sitt første jnm.

i 75kg har vi alexander som er en tøffing som har et stort mål om å få revansj over otto tangstad som slo han i unm i moss.

i 81kg har vi jani som er soleklar favoritt til gullet!! den gutten er det ingen som straffer i år! den største utfordreren hans vil nok bli lars dahl i fra arrangørklubben aik. jani møtte han i finalen i vest jysk der han vant greit etter at lars dahl ga opp etter to knallharde runder.

ellers vil tor inge, stein, peter, lars, kirsten, og hanne bli med nedover til kristiansand. vi håper og tror at vi får en spennende og kjekk helg sammen med venner fra boksenorge!

 

 

2 gull til guttene og beste klubb til dingo!!!

raymond og jan egil vant begge gull i junior nm i kristiandsand i helgen!

raymond som bokset i 64kg bokset semifinale på lørdagen mot  rune kristensen fra voss. denne kampen ble en ren oppvisning av raymond som bokset en meget! god kamp!   dommeren stoppet kampen i fjerde runde etter at raymond hadde utklasset sin motstander fra første sekund!

i finalen på søndag møtte han alexander minde i fra helle if. raymond gjekk ut i et høyt tempo som hans motstander ikke klarte å henge med på. det førte til at hans motstander ga opp i slutten av første runde!!

jan egil bokset direkte finale i mot gabriel solheim i fra stord bokseklubb. jan egil bokset fint og kontrollert i første runde, i starten av andre runde satte han opp tempoet litt og da varte det ikke lenge før håndkleet ble kastet!gull til jan egil på ab2

vår tredje mann som deltok i nm var alexander andreassen i 75kg. han bokset i den desidert hardeste klassen i mesterskapet og trakk otto tangstad fra tønsberg i kvartfinale på fredag. alexander begynte bra men halvveis i første runde treffer otto med en venstre hook på haka til alex og han går i canvasen. han kommer seg opp og fortsetter men er ikke helt klar så derfor velger stein å hive inn håndkleet, noe som var en riktig avgjørelse.

dingo beste klubb igjenn!

med to gull ble vi beste klubb og det er bare å ta av seg hatten å berømme stein peter og gutta for den gode jobben de gjør i sammen! gratulerer!!!!