I slutten av Mars ble det arrangert nordisk mesterskap i Danmark, og landslagstrener Martin Kitel tok ut tre av Dingos boksere. De tre er jan egil i 81kg, Raymond i 64kg og kari jensen i 54kg. jan egil og kari bør ha ambisjoner om å gå helt til topps mens raymond er med for første gang og er først og fremst med for å lære, men ingen skal bli overrasket om han klarer å markere seg. 

Etter trekking blir det klart at jan egil får direkte finale på søndag. Raymond møter tidligere russisk mester rasol morajev som nå representerer sverige i semifinale lørdag. det er ingen tvil om at raymond her møter en meget god motstander og vil få det tøft med å nå en finale. vi krysser fingrer og håper at raymond får til sin aller beste boksing i dag.

Kongekamp av Raymond

Raymond leverte en kjempekamp, men dessverre startet han litt for sent til å vinne kampen. raymond lå under med hele 9-1 etter første runde for så å bokse helt jevnt med russeren i de tre siste. rapportene fra danmark sier at dette var dagens beste kamp.    

Kari imponerte i semifinalen på lørdag med seier i første runde på rsco i første runde mot sipra Nilsson fra sverige. I finalen søndag vant hun over irene pavic 30-23 også hun i fra sverige. etter det som er meg fortalt bokset kari en meget bra første runde. i andre runde slappet hun kanskje litt for mye av men hun avsluttet med en kjempesterk siste runde og vant komfortabelt! 

Kari representerer nå dingo-bk og det gjør hun på en utrolig fin måte. velkommen skal du være kari!

Jan egil trakk seg til direkte finale og møtte der  rickard fagerudd ifra sverige. dette er en bokser jani har møtt før og slått, så derfor skulle han ha alle muligheter for å gå helt til topps. men kampen begynte katastrofalt for jan egil som møtte i canvassen tidlig i første runde. han måtte også ta en ny telling senere i runden!! i andre og tredje runde bokser jani seg tilbake i kampen og opparbeider seg en ganske stor ledelse foran fjerde og siste runde. i siste runde skjer det som ikke skulle skje, jani går på en ny knallhard venstre fra svensken og må igjen en tur i canvassen. han kommer seg opp men dommeren velger å stoppe kampen. veldig synd på jan egil men kjenner vi jani rett så blir bare dette en motivasjon til å trene hardere i tiden framover.  ja jani du vil og skal få revansj!!!!!!!!