Dingo hjem  
Velkommen Dingo Forum Terminliste Ranking Profiler Linker Kontakt informasjon

Husk boksestevne på Figgjo 17 Sept. Webhotell er sponset av Jæren Data AS
Layout og design av hjemmesider er sponset av Jæren Data AS

For å gjøre websidene dine tilgjengelig for omverden
24 timer i døgnet, 365 dager i året, er du avhengig av en webserver som er konstant knyttet til Internett.

Jæren Data AS har utviklet en rekke profesjonelle løsninger for Internett.
Vi baserer våre løsninger på anerkjent og utprøvd teknologi samtidig som vi har som mål å være oppdatert på nye verktøy og løsninger.


Les mer

 

Nyhetsarkiv fra dingo 

BILDEARKIV FRA DINGO 

TRONDHEIM.

Klokken er langt over leggetid for trenere og andre rare dyr når dette skrives,men visse gledelige ting er ok å gjøre selv om fristelsen fra drømmeland er rimlig stor.
Som Lars har påpekt,ble det to seire til oss i B-30 sin turnering.Jeg kvier meg litt for å kalle det turneringsseire-de bokset bare 1 kamp hver-men bege to gjør en kanoninnsats i en turnering som dessverre var knøttliten.
Kenneth måtte opp en del kilo for å få kamp.Jeg vil tippe at forskjellen var såpass stor som 6 kilo,men han gir jernet i en kamp mot en bokser fra Apollo.Som de fleste sikkert vet,er ikke bokserne fra denne klubben kjent for dårlig kondisjon.Heldigvis er Kenneths kondisjon på G,ellers er jeg redd at vi fort kunne tapt.I stedet blir det en kamp med svært høy intensitet der Kenneth drar i land en velfortjent seier.Vi var i utgangspunktet lovet en kamp til,men motstanderen trakk seg,så...
Henrik?Han slår Erlend Martens fra B-30 soleklart.Vi hadde på forhånd lagt opp en taktikk hvor vi skulle legge stort press,være påpasslig med guard,og fremforalt ikke la Erlend bestemme tempo.Dette lyktes vi med til gangs,Henrik gir en telling etter 10 sekunder,og virker i perioder som om han hadde fått los..
Det blir en hard kamp der Henrik fører hele tiden,men Erlend er farlig med venstre uppercut og sving.Henrik får på bakgrunn av dette pris som beste junior-vel fortjent!
Benn fra Tk hjalp meg,og jeg hjalp han i sekunderingen.Vi visste at Trondheimsbokserne var svake kondisjonsmessig,og at det var her vi måtte ta dem.Helgen bar preg av boksing under mottoet"full pupp"Det ble ikke nødvendigvis vakkert,men tilgjendgjeld svært effektivt.Eteksempel:Endre fra tk river i stykker en mye bedre bokser på pur innsata og vilje.Det var en grisekamp,men hva faen-Endre gjør ting han har slitt med før,nemlig å vinne på pur f..
Bra!
Vi er i gang,vi er i form og vi vinner!Så får vi heller hente frem stilboksingen når det er behov for den.

 

Tønsberg!

Etter en lang tur til tønsberg,er vi hjemme.Ser at den godeste Lars har vært innom med en kort og presis oppsummering-bra!,men skal her gi en litt mer utfyllende beskrivelse av folk og fe.
Først vil vi starte med å gratulere benn med en vellyket symbiose med Che.Viva la revolution!Han sto bak ett maratonstevne med hele 18 kamper av blandet kvalitet,men med et par særdeles store positive overraskelser.For dette ble han belønnet med Peters fødselsmerke i svart blekk på venstre overarmer.Bra jobbet!Benn ønsket seg egentlig Titten Tei på armen,men vi greide å snakke han fra det.Så nå har Bolivias store sønn inngått ett livsvarig varig forhold til norges eneste trener av cage-fight for aldersgruppen 4-7 år.Kjempe!
Så boksingen:To klubber pekte seg ut-Stord og Kay Tverbergs klubb.
Stord bokserne imponerte.Det var en helt annen boksing enn de tidligere har vist.Alle Stordbokserne bokset på teknikk der de tidligere har vist til dels brist på dette og heller bare stormet på.Det er tydelig at Trond Sandnes har grepet fatt i en del ting.og fått gjort noe med det.Stian Emberland fikk helt fortjent pris som beste bokser,Gabriel Solheim fortsatte der han slapp for 14 dager siden.Adlan og Ruslan bokset begge godt og Trond selv slo svensken David Loy i en kamp der han viste at de gamle er eldst.
Så Drammens nye klubb.De stilte med to utøvere,hvorav den ene var Kenneths motstander.Før vi reiste,var jeg sikker på at vår mann ville vinne.Det ville han antaglig også gjort mot 99 av 100 norske debutanter.Men her møtte han nr 100. men det ble en brakkamp!At to så ferske gutter greide å bokse slik de gjorde,er ett lite under.Ingen tilsnakk og full pinne hele veien. kays gutt vant rett og slett på at han var fysisk sterkere-imponerende sterk,faktisk. men Kenneth scoret veldig bra på distanse.Det er som Lars sa antaglig den beste debutkampen vi har sett!Og den var jevn,men Kenneth taper knepent.Men hatten av for begge bokserne-dette var bra!
Den andre bokseren fra Kays klubb,møtte Endre Steiro fra tk.Endre har ca 20 kamper-den andre null,men det var vansklig å se.Endre vinner til slutt knepent,men det er tydlig at Kay Tverberg driver sin klubb godt.
Otto tangstad taper.So what? Han møter en bokser i Glodi Eneste som han aldri har møtt før.Og ikke minst-en voksen mann med en muskulatur som gjø at Otto ser spe ut.Han blir utfintet i perioder av en type motstander som alle 75 senior-og sikkert også 81 senior-i Norge vil tape mot.Men Ottos potensiale blir ikke mindre fordet!Han gjør en del bra ting,og har tydlig mer inne-taper på en dag i ett stevne somm ikke betyr annet enn en skrape i lakken.Og som Jokke synger:"alt kan repareres"Hos Otto trengs bare en overhaling-det er ingenting galt med motoren.
Hva så med Henrik?Han kjører over motstanderen,og stopper han 4 runde.I går så han ut som en krigsmaskin-me like,me like!Han har fremdeles en del tekniske mangler,men har både vilje og evne til å rette opp dette.Han vant i går sin 9 strake-er ikke for mange 2 sesongs boksere som har den listen
Neste utfordring for Henrik-og Kenneth-blir trondheim.Skal bli kult.
Både Jan Egil og Raymond var syke,men begge er tatt ut til landskamp mot Wales om 14 dager.Så vi har nok å henge fingrene i.
Som en avslutnig,må hele Tønsbergs boksegruppe prøve å få Benn til å la være å tatovere sjonkel Rolf på høyre skulder.Peter har foreslått en viking,og Benn er på glid,men tror nok at han trenger litt mer påvirkning...
Fin helg-fine folk-ha en fin da

 

Sesongen er i gang!

Sesongen startet i år med eget stevne på Figgjo 17. sept.for Dingo bokseklubb. Stevnet ble bra til tross for bare 3 ordinære kamper. Dette skyldes dårlig påmelding fra resten av bokse-Norge. Under stevne så ble det seier til Henrik og Jan egil mens Raymond gikk på et surt tap på hjemmebane.
Nå til helgen er det allerede nytt stevne for gutta som setter kursen mot Tønsberg på Fredag. Vi ønsker de som får kamp der nede lykke til

 

boksestevne 

  lørdag 17.

   september

lørdag 17. september smeller dingo-bokseklubb til med sitt første ordinære boksestevne på hjemme bane. arena for stevnet blir figgjohallen.

her skal mange av dingo`s dyktige ungdommer få vise seg frem foran et lokalt publikum for første gang!

her blir det mulighet for både de helt ferskeste og de langt mer rutinerte bokserne våre. 

dingo har flere norske mestere samt 2 landslagsboksere som skal i ilden mot topp motstandere denne lørdagen, så at det blir et spennende og underholdende stevne er det ingen tvil om. 

for påmelding eller mer info  

info@dingo-bokseklubb.no

 

 

treningssamling i tønsberg

Det blir også i år tur til tønsberg på treningssamling sammen med bokseungdom fra hele norge .i år tar vi toget nedover. Det blir avreise 1108 klokken 0605 fra stavanger med ankomst tønsberg klokken 1511. Returen går fra tønsberg 1408 klokken 1355 med ankomst stavanger 2248 Pris blir 798 kroner for barn/ungdom!

 

   nok en oslotur på stein og jani!

Sist helg tok stein å jan egil turen til oslo. for jan egil stod hard trening på programmet mens stein i tillegg skulle delta på møte med forbundet. 

jan egil fikk over 30 runder med sparring mot dyktige boksere, som otto tangstad, alexander martinsen, boye nørve, muhammed massody. 

som kjent skal jan egil delta i em for junior i sommer, og denne samlingen var en del av oppkjøringen fram mot dette mesterskapet.

 

 

 Junior nm 06 er vårt

sist helg fikk stein den gladmeldingen som han har gått og håpet på. nbf har igjenn gitt dingo tillit og tildelt oss juniormesterskapet som skal arrangeres i februar o6!

denne tildelingen velger jeg å ta som en tillitserklæring på den jobben som stein og alle andre i dingo har gjort de 2-3 siste årene. jeg vil nevne senior nm 03 i stavanger, landskamp mot wales desember 04. dingo ble også beste klubb for både ungdom og junior sist sesong! 

dingo vil også stille med mange dyktige junior boksere i dette mesterskapet, noe som vil gjøre det enda mer spennende å få lov å arrangere på hjemmebane. så nå er det bare å stå på for å lage tidenes junior mesterskap i stavanger og nok en gang ver med på å prege mesterskapet med gode sportslige prestasjoner.   heia dingo!

 

       bomtur!

Jan egil og stein fikk seg en lang bomtur til finland i pinsehelgen. jani var påmeldt i en stor turnering i finland og de satte seg på flyet på fredagen i den tro at de skulle få god og tøff matching. men på grunn av rot og dårlig kommunikasjon ble jan egil stående uten motstand i sin klasse. dette var utrolig skuffende da denne turneringen var en viktig brikke i oppkjøringen til em i sommer. 

 

          Besøk

dingo hadde i helgen besøk av to boksere fra bak bokseklubb fra bergen de to som tok turen ned til oss var david eide og vegard solberg. de kom ned for å gi jan egil verdifull sparring foran neste helgs turnering i finland. vil takke de to guttene for sporty innstilling og god hjelp! 

 

ny seier til kari

DEt ble nok en gang en sterk seier til kari! denne gangen i landskampen mot sverige som ble arrangert i lokalene til oslo bokseklubb. kari vant klart mot sin svenske motstander, og fikk veldig god omtale etter kampen. flere sentrale personer i bokse norge uttaler at kari nå er den beste av de mange gode kvinnelige bokserene våre!

med kort tid igjenn til det kommende em i tønsberg var det godt å høre at formen til kari er meget bra. kari uttaler selv at målet hennes i dette em er å ta et steg oppover på pallen ifra sist, da det som kjent ble sølv. vi krysser fingrer, og venter i spenning på at em skal begynne. (for mer stoff om em og kvinneboksing) www.boksing.no

 

    Kari i landskamp mot sverige

kari reiser til helgen for å representere norge i landskamp mot sverige. landskampen vil bli arrangert i lokalene til oslo bokseklubb. kari skal møte Katrin Enoksson      SWE. dette blir den siste testen for kari før em som går av stabelen i tønsberg i mai. vi ønsker kari lykke til og håper samtidig at alle de norske kvinnene gjør det bra mot svenskene.

 

gull og sølv til kari og jani.

kari imponerte i semi-finalen på lørdag med seier i første runde på rsco i første runde mot sipra nilsson fra sverige. i finalen søndag vant hun over irene pavic 30-23 også hun i fra sverige. etter det som er meg fortalt bokset kari en meget bra første runde. i andre runde slappet hun kanskje litt for mye av men hun avsluttet med en kjempesterk siste runde og vant komfortabelt! 

Kari representerer nå dingo-bk og det gjør hun på en utrolig fin måte. velkommen skal du være kari!

Jan egil trakk seg til direkte finale og møtte der  rickard fagerudd ifra sverige. dette er en bokser jani har møtt før og slått, så derfor skulle han ha alle muligheter for å gå helt til topps. men kampen begynte katastrofalt for jan egil som møtte i canvasen tidlig i første runde. han måtte også ta en ny telling senere i runden!! i andre og tredje runde bokser jani seg tilbake i kampen og opparbeider seg en ganske stor ledelse foran fjerde og siste runde. i siste runde skjer det som ikke skulle skje, jani går på en ny knallhard venstre fra svensken og må igjenn en tur i canvasen. han kommer seg opp men dommeren velger å stoppe kampen. veldig synd på jan egil men kjenner vi jani rett så blir bare dette en motivasjon til å trene hardere i tiden framover.  ja jani du vil og skal få revansj!!!!!!!!

 

Kongekamp av raymond i danmark

raymond leverte en kjempekamp i danmark ,men desverre startet han litt for sent til å vinne kampen. raymond lå under med hele 9-1 etter første runde for så å bokse helt jevnt med russeren i de tre siste. rapportene fra danmark sier at dette var dagens beste kamp.    

 

 NORDISK MESTERSkap!

etter trekking er det klart at jan egil får direkte finale på søndag. 

Raymond møter tidligere russisk mester rasol morajev som nå representerer sverige i semi-finale lørdag. det er ingen tvil om at raymond her møter en meget god motstander og vil få det tøft med å nå en finale. vi krysser fingrer og håper at raymond får til sin aller beste boksing i dag.

resultat blir lagt ut så fort vi får inn informasjon

 

3 dingoer til nordisk mesterskap!   

i slutten av Mars blir det arrangert nordisk mesterskap på øya Bornholm i Danmark ,og  i den anledning er hele tre boksere fra dingo uttatt av landslagstrener Martin kitel for å delta! de tre er jan egil i 81kg,Raymond i 64kg og kari jensen i 54kg. jan egil og kari bør ha ambisjoner om å gå helt til topps mens raymond er med for første gang og er først og fremst med for å lære,men ingen skal bli overrasket om han klarer å markere seg. 

 

Gull og forbundspokal til kari under nm i helgen!

DET vart seier til kari i finalen under årets senior nm i trondheim. kari møtte kristine soot fra aik lund i finalen og vant klart med sifrene 38-11.i tillegg fikk hun forbundspokalen i kvinneklassen. dingo bokseklubb gratulerer og ønsker kari lykke til fremover mot em!

 

2 gull til guttene og beste klubb til dingo!!!

raymond og jan egil vant begge gull i junior nm i kristiandsand i helgen!

raymond som bokset i 64kg bokset semi-finale på lørdagen mot  rune kristensen fra voss. denne kampen ble en ren oppvisning av raymond som bokset en meget! god kamp!   dommeren stoppet kampen i fjerde runde etter at raymond hadde utklasset sin motstander fra første sekund!

i finalen på søndag møtte han alexander minde i fra helle if. raymond gjekk ut i et høyt tempo som hans motstander ikke klarte å henge med på. det førte til at hans motstander ga opp i slutten av første runde!!

jan egil bokset direkte finale i mot gabriel solheim i fra stord bokseklubb. jan egil bokset fint og kontrollert i første runde,i starten av andre runde satte han opp tempoet litt og da varte det ikke lenge før håndkleet ble kastet!gull til jan egil på ab2

vår tredje mann som deltok i nm var alexander andreassen i 75kg. han bokset i den desidert hardeste klassen i mesterskapet og trakk otto tangstad fra tønsberg i kvartfinale på fredag. alexander begynte bra men halveis i første runde treffer otto med en ventre hook på haka til alex og han går i canvasen.han kommer seg opp og fortsetter men er ikke helt klar så derfor velger stein å hive inn håndkleet,noe som var en riktig avgjørelse.

dingo beste klubb igjenn!

med to gull ble vi beste klubb og det er bare å ta av seg hatten å berømme stein peter og gutta for den gode jobben de gjør i sammen! gratulerer!!!!

 

 

jani og stein til oslo!

Junior nm i kristiansand

dingo stiller i helgen med hele tre sterke deltakere i junior nm! Den letteste av gutta er raymond som stiller i 64kg. raymond er fersk ungdomsmester og skal kunne  slå bra ifra seg i sitt første jnm.

i 75kg har vi alexander som er en tøffing som har et stort mål om å få revansj over otto tangstad som slo han i unm i moss.

i 81kg har vi jani som er soleklar favoritt til gullet!! den gutten er det ingen som straffer i år! den største utfordreren hans vil nok bli lars dahl i fra arrangørklubben aik. jani møtte han i finalen i vest jysk der han vant greit etter at lars dahl ga opp etter to knallharde runder.

ellers vil tor inge, stein, peter, lars, kirsten, og hanne bli med nedover til kristiansand. vi håper og tror at vi får en spennende og kjekk helg sammen med venner fra boksenorge!

 

 

Fredag 140105 reiser jan egil og stein på trenings-samling i oslo.

denne samlingen er ledet av landslagstrener martin kitel og er en oppkjørings samling foran norway box cup.

jan egil vil her få prøvet seg i sparring mot de beste seniorene i norge.

 

godt nytt år!

vil på vegne av dingo bokseklubb, takke alle medlemmer og venner og kjente i bokse-norge for et fantastisk år,som nå går mot slutten!

dingo har hatt et veldig bra år når vi ser på di sportslige resultatene.flere norgesmestere,beste klubb i ungdoms-nm,sølv i nordisk,utøvere som flere ganger har representert norge i landskamper og har også arrangert landskamp mot wales i stavanger!

 

SEIER til  jani i

 danmark!

 

Jan egil møtte lars dahl fra aik lund i direkte finale i vest jysk.

Jan egil bokset meget bra og tøft mot sin motstander fra kristiansand i helgen. han fikk beskjed om å komme seg inn på halv distanse og slå harde serier mot kropp og hode. dette lyktes han veldig bra med og det var bare et tidsspørsmål om når hans motstander skulle bli stoppet.

Ellers kan jeg rapportere om en mye lavere kvalitet på turneringen i år enn tidligere! det var nesten flere norske boksere en danske og det var veldig få boksere som fikk mer en en kamp.

 

Jan egil drar til til holstebro for å delta i vest jysk box cup!

Vest jysk er en av di største abc turneringene i danmark og har normalt gode deltakere fra mange land.

det blir avreise fra egersund natt til fredag og retur på søndags kveld.

vi ønsker jan egil lykke til og håper han får to bra kamper i danmark!!!

 

BILDER FRA LANDSKAMPEN LAGT UT PÅ BILDEARKIV

Norge - Wales

Lørdag 4. Des. i Stavanger idrettshall

Kampene begynner 15.00 

 

Ungdoms nm i raufoss

Lagkamp England – Norge (3-5) 

Kjempe bra kamp av jani i newcastle!!!


GULL OG SØLV TIL RAYMOND OG HENRIK I GÖTEBORG!

Vi setter kursen mot gøteborg

-WEBMASTER