Dingo hjem  
Velkommen Dingo Forum Terminliste Ranking Profiler Linker Kontakt informasjon
 
NM i boksing 3-5 Feb.

Om klubben

Dingo BK ble startet vinteren 2000. Initiativtaker var Peter Brentnell - en innflyttet østlending med bakgrunn i Ørnulf. 

Grunntanken i klubben har fra dag en, vært at det skal være plass til alle. Målsetningen har vært å skape et godt miljø, både for kampboksere og mosjonister. Det har i dag ført til at klubben har en stabil medlemsmasse på ca 40 stk, og klubbens kampboksere hevder seg svært godt både nasjonalt og internasjonalt.

Dingo har fra sommeren 2002 holdt til i lyse trivelige lokale på Eiganes skole, og vil tilby godt miljø, gode boksere og evne til å ta vare på hverandre.

Trening

I bomberommet på Eiganes skole
Nybegynnere: mandag og onsdag  17.30 - 19.00
Viderekomne: mandag og onsdag  19.00 - 21.00 
Felles trening: fredag 18.00 - 20.00

 
        
TRONDHEIM.

Jr.  NM i Februar

Dingo-bokseklubb  arrangerer 3-5 Feb. NM for Junior,kvinner og menn. Også denne gang stiller Dingo med medaljekandidater. Dette er Jan Egil Gausel i 91kg og Henrik Berentsen i 69kg. 

Her har du muligheten til å se Norges største talenter i boksing LIVE. 

Så møt opp og hei Stavanger bokserne fram  gull og heder!

 

Klokken er langt over leggetid for trenere og andre rare dyr når dette skrives,men visse gledelige ting er ok å gjøre selv om fristelsen fra drømmeland er rimlig stor.
Som Lars har påpekt,ble det to seire til oss i B-30 sin turnering.Jeg kvier meg litt for å kalle det turneringsseire-de bokset bare 1 kamp hver-men bege to gjør en kanoninnsats i en turnering som dessverre var knøttliten.
Kenneth måtte opp en del kilo for å få kamp.Jeg vil tippe at forskjellen var såpass stor som 6 kilo,men han gir jernet i en kamp mot en bokser fra Apollo.Som de fleste sikkert vet,er ikke bokserne fra denne klubben kjent for dårlig kondisjon.Heldigvis er Kenneths kondisjon på G,ellers er jeg redd at vi fort kunne tapt.I stedet blir det en kamp med svært høy intensitet der Kenneth drar i land en velfortjent seier.Vi var i utgangspunktet lovet en kamp til,men motstanderen trakk seg,så...
Henrik?Han slår Erlend Martens fra B-30 soleklart.Vi hadde på forhånd lagt opp en taktikk hvor vi skulle legge stort press,være påpasslig med guard,og fremforalt ikke la Erlend bestemme tempo.Dette lyktes vi med til gangs,Henrik gir en telling etter 10 sekunder,og virker i perioder som om han hadde fått los..
Det blir en hard kamp der Henrik fører hele tiden,men Erlend er farlig med venstre uppercut og sving.Henrik får på bakgrunn av dette pris som beste junior-vel fortjent!
Benn fra Tk hjalp meg,og jeg hjalp han i sekunderingen.Vi visste at Trondheimsbokserne var svake kondisjonsmessig,og at det var her vi måtte ta dem.Helgen bar preg av boksing under mottoet"full pupp"Det ble ikke nødvendigvis vakkert,men tilgjendgjeld svært effektivt.Eteksempel:Endre fra tk river i stykker en mye bedre bokser på pur innsata og vilje.Det var en grisekamp,men hva faen-Endre gjør ting han har slitt med før,nemlig å vinne på pur f..
Bra!
Vi er i gang,vi er i form og vi vinner!Så får vi heller hente frem stilboksingen når det er behov for den.

 

 

 

Tønsberg!

Etter en lang tur til tønsberg,er vi hjemme.Ser at den godeste Lars har vært innom med en kort og presis oppsummering-bra!,men skal her gi en litt mer utfyllende beskrivelse av folk og fe.
Først vil vi starte med å gratulere benn med en vellyket symbiose med Che.Viva la revolution!Han sto bak ett maratonstevne med hele 18 kamper av blandet kvalitet,men med et par særdeles store positive overraskelser.For dette ble han belønnet med Peters fødselsmerke i svart blekk på venstre overarmer.Bra jobbet!Benn ønsket seg egentlig Titten Tei på armen,men vi greide å snakke han fra det.Så nå har Bolivias store sønn inngått ett livsvarig varig forhold til norges eneste trener av cage-fight for aldersgruppen 4-7 år.Kjempe!
Så boksingen:To klubber pekte seg ut-Stord og Kay Tverbergs klubb.
Stord bokserne imponerte.Det var en helt annen boksing enn de tidligere har vist.Alle Stordbokserne bokset på teknikk der de tidligere har vist til dels brist på dette og heller bare stormet på.Det er tydelig at Trond Sandnes har grepet fatt i en del ting.og fått gjort noe med det.Stian Emberland fikk helt fortjent pris som beste bokser,Gabriel Solheim fortsatte der han slapp for 14 dager siden.Adlan og Ruslan bokset begge godt og Trond selv slo svensken David Loy i en kamp der han viste at de gamle er eldst.
Så Drammens nye klubb.De stilte med to utøvere,hvorav den ene var Kenneths motstander.Før vi reiste,var jeg sikker på at vår mann ville vinne.Det ville han antaglig også gjort mot 99 av 100 norske debutanter.Men her møtte han nr 100. men det ble en brakkamp!At to så ferske gutter greide å bokse slik de gjorde,er ett lite under.Ingen tilsnakk og full pinne hele veien. kays gutt vant rett og slett på at han var fysisk sterkere-imponerende sterk,faktisk. men Kenneth scoret veldig bra på distanse.Det er som Lars sa antaglig den beste debutkampen vi har sett!Og den var jevn,men Kenneth taper knepent.Men hatten av for begge bokserne-dette var bra!
Den andre bokseren fra Kays klubb,møtte Endre Steiro fra tk.Endre har ca 20 kamper-den andre null,men det var vansklig å se.Endre vinner til slutt knepent,men det er tydlig at Kay Tverberg driver sin klubb godt.
Otto tangstad taper.So what? Han møter en bokser i Glodi Eneste som han aldri har møtt før.Og ikke minst-en voksen mann med en muskulatur som gjø at Otto ser spe ut.Han blir utfintet i perioder av en type motstander som alle 75 senior-og sikkert også 81 senior-i Norge vil tape mot.Men Ottos potensiale blir ikke mindre fordet!Han gjør en del bra ting,og har tydlig mer inne-taper på en dag i ett stevne somm ikke betyr annet enn en skrape i lakken.Og som Jokke synger:"alt kan repareres"Hos Otto trengs bare en overhaling-det er ingenting galt med motoren.
Hva så med Henrik?Han kjører over motstanderen,og stopper han 4 runde.I går så han ut som en krigsmaskin-me like,me like!Han har fremdeles en del tekniske mangler,men har både vilje og evne til å rette opp dette.Han vant i går sin 9 strake-er ikke for mange 2 sesongs boksere som har den listen
Neste utfordring for Henrik-og Kenneth-blir trondheim.Skal bli kult.
Både Jan Egil og Raymond var syke,men begge er tatt ut til landskamp mot Wales om 14 dager.Så vi har nok å henge fingrene i.
Som en avslutnig,må hele Tønsbergs boksegruppe prøve å få Benn til å la være å tatovere sjonkel Rolf på høyre skulder.Peter har foreslått en viking,og Benn er på glid,men tror nok at han trenger litt mer påvirkning...
Fin helg-fine folk-ha en fin dag

 

Sesongen er i gang!

Sesongen startet i år med eget stevne på Figgjo 17. sept.for Dingo bokseklubb. Stevnet ble bra til tross for bare 3 ordinære kamper. Dette skyldes dårlig påmelding fra resten av bokse-Norge. Under stevne så ble det seier til Henrik og Jan egil mens Raymond gikk på et surt tap på hjemmebane.
Nå til helgen er det allerede nytt stevne for gutta som setter kursen mot Tønsberg på Fredag. Vi ønsker de som får kamp der nede lykke til!

 

boksestevne 

  lørdag 17.

   september

lørdag 17. september smeller dingo til med sitt første ordinære boksestevne på hjemme bane. arena for stevnet blir figgjohallen.

her skal mange av dingo`s dyktige ungdommer få vise seg frem foran et lokalt publikum for første gang!

her blir det mulighet for de ferskeste og de langt mer rutinerte bokserne våre. 

dingo har flere norske mestere samt 2 landslagsboksere som skal i ilden mot topp motstandere denne lørdagen, så at det blir et spennende og underholdende stevne er det ingen tvil om. 

for påmelding eller mer info   

info@dingo-bokseklubb.no

--- overnatting til stevne ---

 

treningssamling i tønsberg

Det blir også i år tur til tønsberg på treningssamling sammen med bokseungdom fra hele Norge .i år tar vi toget nedover. Det blir avreise 1108 klokken 0605 fra stavanger med ankomst tønsberg klokken 1511. Returen går fra tønsberg 1408 klokken 1355 med ankomst stavanger 2248 Pris blir 798 kroner for barn/ungdom!

   nok en oslotur på stein og jani!

Sist helg tok stein å jan egil turen til oslo. for jan egil stod hard trening på programmet mens stein i tillegg skulle delta på møte med forbundet. 

jan egil fikk over 30 runder med sparring mot dyktige boksere, som otto tangstad, alexander martinsen, boye nørve, muhammed massody. 

som kjent skal jan egil delta i em for junior i sommer, og denne samlingen var en del av oppkjøringen fram mot dette mesterskapet.

 

 Junior nm 0g er vårt

       bomtur!

 

ny seier til kari

i landskamp mot sverige

 

 alt om NORDISK MESTERSkap, der dingo var representert med 3 boksere

Gull og forbundspokal til kari under nm i helgen!

2 gull til guttene og beste klubb til dingo!!!

 

jani og stein til oslo!

 

godt nytt år!

BILDEARKIV FRA DINGO 

SEIER til  jani i

 danmark!

Jan egil drar til til Holstebro for å delta i vest jysk Box cup!

 

Ungdoms nm i 

Raufoss

 

Lagkamp England – Norge (3-5) 

Kjempe bra kamp av Jani i Newcastle!!!


GULL OG SØLV TIL RAYMOND OG HENRIK I GÖTEBORG!

Vi setter kursen mot gøteborg

-WEBMASTER